Whatsapp geri adım atmıyor: Uyarı mesajı yayınlayacağız
Kullanıcılarına dikte ettiği değişiklik sonrası kullanıcı sayısı hızla azalan WhatsApp, tepki çeken güncelleme kararı ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı.
Kullanıcılarına dikte ettiği değişiklik sonrası kullanıcı sayısı hızla azalan WhatsApp, tepki çeken güncelleme kararı ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı.
Fransa’nın Cezayir’deki sömürge geçmişiyle özür dilemeksizin yüzleşme çabasına ilk resmi tepki geldi.
Ülkedeki bazı batılı büyükelçiler tarafından, Myanmar silahlı kuvvetlerinin yeniden bir müdahale ihtimalinden söz etmesi üzerine Myanmar ordusu açıklama yaptı.
Gazze Şeridi’ndeki Hamas Hareketi, direnişin halkı korumaya hazır olduğunu ve işgal güçlerinin hesaplarını tersine çevireceğini duyurdu.
Birleşmiş Milletler’in “Uygur Türklerini Çin’e ispiyonladığı” skandal yazışmalar gün yüzüne çıktı. Yazışmalarda başta Uygurlar olmak üzere Tibetli, Hong Konglu muhaliflerin isimleri de bulunuyor.
Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ bölgesinde Ermenistan’ın işgali döneminde kapanan ekonomi ve ulaşım bağlantılarını canlandıracak ortak bildiri imzalandı.
Tüm dünyayı etkileyen salgın süreci, eğitimi sekteye uğratırken, alternatif yöntemler kullanılırken, Batıda birçok ülkenin eğitime yüz yüze devam etmesi dikkat çekiyor.
Bangladeş, uluslararası toplumun tepkisine rağmen Arakanlı Müslüman mültecilerin ikinci grubunu Bhasan Char Adası’na gönderdi.